Ако искаш да е хубаво най- добре втора употреба.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде да сменим предното стъкло? Отопляемо ли е?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеСтарото, колкото и да е запазено, ще е по издраскано.Взимай си едно от Кобра по хубаво и си готов.Някой от по евтините са по тънки и при по високи скорости се усеща това, твоя работа.Па и сигурно трябва да им се бутне нещо на ръка на "майсторите", да го направят по добре де, то това е друго делоАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Никога втора употреба колега, може да е надрано, стъклото си има износване, абе не се занимавай. Има уникално добри аналози: испански, турски, китайски, европейски. Аз сега съм с Хуг на 156-цата, вече на 3 години, и не е мръднало, няма следи от употреба, супер лъскаво.
Успех, дано направиш правилният избор!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Вземи си европейско стъкло ,защото после ще те яд 30-50лв и да гледаш постоядно кривини на предното стъкло . Кажи да внимават със двете щипки във горните краища при свалянето на старото те са фиксирани за стъклото .Следователно няма да има тия щипки на новото послете центроват стъклото .А за старо стъкло малко трудно ми се вярва да се свали цяло
156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИменно затова е по-добре втора ръка.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Стъклата на колата ти би трябвало да са SPLINTEX. Ако имаш възможност си сложи същото, т.е. купи си ново оригинално. Аз сменях стъкло като си купих колата и ми го направиха добре в София в серивиз Сим пет сим. Намира се в ж.к. Разсадника до "Вагон ресторанта" (който вече го няма). По точно на пресечката на бул. Вардар и бул. Александър Стамболийски срущу бившия супермаркет Рамстор.
Относно това дали ти е отопляемо стъклото - погледни на средната конзола на колата под копчето със стрелките за климатроника. Там има 2 бутона - един за подгряване на задното стъкло и един за подгряване на предното. Също така в долния десен ъгъл на стъклото (от страната на пътника) като махнеш корите, ако има букса на стъклото значи е с отопление. Моята кола дойде с обикновено стъкло без подгряване, но стърчеше празна букса от купето за подгряването. Италианцитя е бяха затворили с вестник ?!?!?!
За някакъв ориентир - стъкло Splintex, със тъмна лента отгоре, сензор за дъжд и отопление със труда и с използване на старото оплътнение ми струваше 450 лева през 2007 година.
Успех! И не забравяй, че евтиното излиза скъпоALFA ROMEO 166 2.4 JTD 150hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Blago Покажи съобщение... Там има 2 бутона - един за подгряване на задното стъкло и един за подгряване на предното. Също така в долния десен ъгъл на стъклото (от страната на пътника) като махнеш корите, ако има букса на стъклото значи е с отопление.....sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеА по отношение насензора за дъжд, има ли изведена букса и ще работи ли че да слагам такова евентуално. Мойта е без сензор...Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТова за което говориш не е за подгряване на предното стъкло,а за изсушаването му чрез климатика.Иначе всички 166 имат изведена букса за подгряването му.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
Comment